ÚJÉVI – Téli napi akciós ár

2019.01.02. – 03.31.

(Kivéve ünnepnapok és tematikus hétvégék)

Napi kedvezményes áraink tartalmazzák a szállást kétágyas standard szobákban félpanziós ellátással.
Svédasztalos reggeli, és 3 fogásos menüválasztásos főétkezés (ebéd vagy vacsora) választható.
Wellness részleg korlátlan használata: infra-, finn- szauna, gőz kabin használata.
Fürdőköpeny-törölköző biztosított, széf, ingyenes Wi-Fi használata.
10% kedvezmény a helyben igénybe vett gyógyászati és szépészeti kezelések áraiból és a 3 órás hévízi Tófürdő belépő árából.

Kétágyas szoba: 9.900 Ft / fő / éj+ IFA
Egyágyas szoba: 12.800 Ft / fő / éj+ IFA

2019.01.02. – 02.28. között nincs egyágyas felár.

Pihenje ki az ünnepeket hévízi hotelben! Szálljon meg ÚJÉVI – Téli napi akciós áron nálunk!

Pihenje ki az ünnepeket hévízi hotelben! Szálljon meg ÚJÉVI – Téli napi akciós áron nálunk!Egy ünnep nem csak az ünneplésről szól, mert a sok szervezés, készülődés nagyon kimerítő is tud lenni. Fokozottan igaz ez a több napos ünnepekre, amikor összegyűlik a család, akiket meg is kell vendégelni. A karácsony is ilyen. Jó utána egy kicsit kifújni magunkat, feldolgozni az eseményeket, újra feltöltődni. Önnek is szüksége van arra, hogy kipihenje az ünnepeket? Tegye meg Hévízen! A közös családi utazásokat a legtöbben nyárra időzítik, ilyenkor van jó idő, a gyerekeknek szünidő. Pedig a tél is jó alkalom a tartalmasan eltöltött, családi programokra. Utazzanak Hévízre a téli időszakban, és töltsenek el néhány napot ezen a csodás helyen!

Keresse meg bizalommal hévízi hotelünket és foglaljon szobát nálunk! Miután vége az ünnepeknek, nem kell aggódnia a szabad szobák miatt sem. Örömmel látjuk hévízi szállásunkon azokat, akik téli feltöltődésre érkeznek és szusszannának egy kicsit a karácsonyi, szilveszteri eseményeket követően. A csodás környezet már önmagában felfrissítő erővel bír, és a nyári szezonon kívüli csendesebb környék is nyugtatólag hat.

A gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt hasznos, ha közös programokon vesznek részt és nem csak a suli, munka után találkoznak esténként. Végre lehet nagyokat beszélgetni, kirándulni, egymással foglalkozni. Egy téli utazás arra is tökéletes lehetőség, hogy a gyerekek felkészüljenek az új félévre, a szülők pedig a kihívásokkal teli új évre. Hévízi hotelünkben minden megvan, ami ehhez a pihenéshez kell. Szálljanak meg egy barátságos, otthonos, tiszta és népszerű hévízi szálláson, a Hotel Erzsébetben! Télen is kedvező csomagajánlatokat kínálunk azoknak, akik minket választanak és mindent megteszünk a szép emlékekért. Most ÚJÉVI, téli napi akciós áron várjuk Önöket!

Hévízi hotelünk saját wellness részleggel is hozzájárul a teljes feltöltődéshez. Vendégeinknek meleg szívvel ajánljuk szépségfarmunkat, a kezeléseket és terápiákat, amit a hotelben vehetnek igénybe, na és persze a gyógyfürdőt!
Jöjjön Hévízre pihenni az ünnepek után! Foglaljon hévízi szállást honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, ÚJÉVI, téli napi akciós áron!

 

Egyéb fizetendő költségek érkezéskor a recepción:
Idegenforgalmi adó ( IFA) a helyszínen fizetendő: 515,-/fő/éj.
Parkolási díj: 1800,-/ autó/ éj mélygarázsban 900,-/autó/ éj udvari parkoló.

 

Az fentiekben feltüntetett áraink 5500.- Ft / fő/ éj értékű étkeztetési –szolgáltatást tartalmaznak.
Ellátás nélküli szállásigényére egyéni ajánlatot készítünk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Blog Attachments
Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger