A hévízi borkultúráról bővebben – Erzsebet Hotel Hévíz

A hévízi borkultúráról bővebben

Hévíz város Egregy és Hévízszentandrás egyesüléséből jött létre a múlt században, és nem is olyan régen kapott városi címet. Egregy már ez előtt is híres volt borkultúrájáról, szőlészeteiről és pincéiről, mint a balatonmelléki borok jeles képviselője.

Ha egyszerre szeretnénk gyógyulni és kulináris élményeket szerezni, akkor most, a szüret időszakában érdemes Hévízre látogatni, ugyanis az egregyi pincesor ilyenkor megelevenedik, és különleges boraival, valamint a hazai gasztronómia jeles képviselőivel várja az ide látogatókat. Itt persze a nemzetközi ízekbe is belekóstolhatunk, de a nélkül semmiképp se távozzunk, hogy a nagyobb pincék borait meg ne kóstoltuk volna. A minőségi is finom bor nagyban hozzájárul a tartós jó közérzethez, ami szerves része a pihenésnek és végül, de nem utolsó sorban a gyógyulásnak, persze csak mértékkel.

Hévíz pihentető és gyógyító hatásai nem merülnek ki a tó adta lehetőségekben! Látogasson el Ön is Hévízre, és válassza a Hotel Erzsébetet!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger