Ajándékozzon kikapcsolódást: ismerkedjen meg hévízi szállodánk keretösszeges élményutalványával! – Erzsebet Hotel Hévíz

Ajándékozzon kikapcsolódást: ismerkedjen meg hévízi szállodánk keretösszeges élményutalványával!

Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy a karácsonyról, ezeknél az alkalmaknál az emberek gyakran tanácstalanok, hogy mivel is lepjék meg egymást vagy az ünnepeltet. Vitathatatlan, hogy rengeteg ajándékötlet közül lehet válogatni, azonban nem mindenki gondolkodik tárgyi meglepetésben, főleg olyan személyeknél, akiknek megvan mindenük. Amennyiben Önnek is nehézséget jelent kitalálni, hogy mivel lepje meg szeretteit a jeles ünnepek alkalmával, ajándékozza hévízi szállodánk keretösszeges élményutalványát!

Mivel tisztában vagyunk ezekkel a tanácstalan helyzetekkel, és tapasztaljuk, hogy egyre nő az igény az élményekkel kapcsolatos ajándékok terén, szállodánk Hévízen különböző élményutalványokat biztosít. Ezek bármilyen ünnepi alkalomra tökéletesek, hiszen az utalványok felhasználásával az ünnepeltek hévízi szállodánkban kapcsolódhatnak ki. A választékban a legnépszerűbb a keretösszeges élményutalvány, hiszen az ajándékozó fél döntheti el, hogy mekkora értékben szeretne utalványt vásárolni. Szállodánkban Hévízen az utalvány bármely, általunk hirdetett ajánlatra felhasználható, így az ünnepelt maga dönthet, hogy melyik ideális számára.

Szállodánk Hévízen egész évben vonzó csomagajánlatokkal várja a vendégeket, így a keretösszeges élményutalvány beváltásához mindig van miből válogatni. Szállodánk Hévízen korszerű, igényes körülményekkel várja a pihenni vágyókat. Kényeztető szolgáltatásokat, bőséges és ízletes étkezéseket biztosítunk. Nálunk életre szóló élményeket szerezhetnek az ünnepeltek, ennél pedig nem is lehet szebb ajándékot adni a jeles alkalmakra.

Ha felkeltettük érdeklődését a keretösszeges élményutalvánnyal kapcsolatban, és szívesen ajándékozná barátjának vagy rokonának, rendelje meg honlapunkon keresztül! Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a lehetőségről, vagy hévízi szállodánk szolgáltatásairól, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger