Ajándékutalvány 2021-re: a tökéletes ajándék karácsonyra – Erzsebet Hotel Hévíz

Ajándékutalvány 2021-re: a tökéletes ajándék karácsonyra

Sajnos az idei évben nem volt lehetőség a szokásos módon nyaralni, pihenni, ám nagyon reméljük, hogy néhány hónap múlva már minden visszatérhet a régi kerékvágásba. Az emberek többsége alig várja, hogy egy kicsit fellélegezhessen, és kipihenhesse magát, elfelejthesse a stresszt és minőségi időt tölthessen együtt a családjával. A karácsony pedig ideális alkalmat nyújt arra, hogyha valakit szeretnénk meglepni egy ajándék pihenéssel. Hévízi hotelünk kétféle ajándékutalvánnyal is rendelkezésére áll,  melyek 2021-ben használhatóak fel.

Az egyik utalványunk egy keretösszeges ajándékutalvány, ami a jövő év során bármire és bármikor felhasználható, akár szállásra vagy csomagra is. A felhasználás idejében nincsen semmilyen megkötés, ezzel az ajándékutalvánnyal akár a főszezonan vagy az ünnepek alatt is lehetséges nálunk tartózkodni. Akár már 5000 Ft-os összegtől is elérhető, így mindenki a saját elképzelése szerint vásárolhat belőle.

A másikfajta ajándékutalványunk konkrét csomagra vonatkozik. Az ára fixen 49.900 Ft, ami tartalmazza a szállást két főre, két éjszakára, a félpanziós ellátást (svédasztalos reggeli, illetve 3 fogásos menüválasztásos vagy svédasztalos vacsora), a szauna (finn és infra) használatát, valamint személyenként egy háromórás Tófürdő belépőt is. Ez az utalványunk májustól augusztus végéig, illetve az ünnepek alatt felár ellenében használható fel, és egészen 2021.12.22-ig érvényes. Érkezéskor üdvözlő koktéllel kedveskedünk vendégeinknek. A kényelmes, jól felszerelt szobákban ingyenesen használható széf található, és WIFI biztosított.

Mindkét ajándékutalványunkkal kikapcsolódással, valódi élménnyel lepheti meg szeretteit. Természetesen ajánljuk őket nem csak karácsonyi ajándékként, bármilyen alkalom esetén megállják a helyüket. Amennyiben kérdése lenne róluk vagy a megrendelésükkel kapcsolatban, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek mindenben! Vásároljon ajándékutalványt, adjon különleges meglepetést!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger