Aktív pihenés Hévízen: indítsa lendületesen a tavaszt! – Erzsebet Hotel Hévíz

Aktív pihenés Hévízen: indítsa lendületesen a tavaszt!

Nagyon sok ember egyszerűen képtelen kipihenni magát, még hétvégén is, mert mindig közbejön olyan program vagy tennivaló, amit nem lehet elhalasztani. Ez egy idő után rendkívül kimerítő tud lenni, ami pedig a teljesítményre is hatással van, így pedig hiába a sok feladat, ebben az állapotban nem lehet százszázalékot nyújtani. Ilyenkor a kikapcsolódáshoz érdemes elutazni az otthontól távol, így garantáltan nem zavarhatja meg semmilyen feladat, váratlan esemény a kikapcsolódást. Amennyiben az Ön pihenését is rendszeresen megzavarja valamilyen teendő, és megelégelte ezt az állapotot, vegye igénybe hévízi wellness csomagunkat, és jöjjön el hotelünkbe!

Nálunk garantáltan semmi sem fogja megzavarni a pihenését. Családias, nyugodt környezetben várjuk vendégeinket, akik többféle vonzó ajánlat közül is válogathatnak honlapunkon. A tartalmas kikapcsolódáshoz az érdeklődőknek kifejezetten ajánljunk Aktív pihenés Hévízen csomagunkat. Az ajánlat 2020.03.01. – 06.01. és 2020.09.01. – 11.01. között érvényes. Hévízi wellness csomagunk fontos szerepet fog betölteni abban, hogy Ön leküzdhesse a kimerültséget, így tőlünk teljesen feltöltődve, újjászületve utazhat haza. Az ajánlat igénybevételével többek között félpanziós ellátást biztosítunk, svédasztalos reggeli és vacsora várja éttermi részlegünkön, és ami a legjobb, hogy wellness részlegünkön is lehetősége lesz a pihenésre. Kényeztető szolgáltatásainkkal az egészségmegőrzés sem jelent kihívást. Hévízi wellness csomagunkat nem érdemes kihagyni, ha tartalmas pihenésre van szüksége. A városban rengeteg látnivaló, érdekesség is van, így, ha már kellően feltöltődött, mindenképp tekintse meg ezeket a nevezetességeket.

Hévízi wellness csomagunk ajándéknak is tökéletes: ha van olyan személy a családban, akiről tudja, hogy szüksége lenne a zavartalan kikapcsolódásra, foglaljon szállást számára az ajánlat igénybevételével! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ha szeretné leadni szobafoglalási igényét, vagy bővebb információkra lenne szüksége a hévízi wellness csomagról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger