Erzsebet Hotel Hévíz – Lassen Sie sich von der Eleganz und Klassischen Atmosphäre eines traditionellen Hotels verzaubern
Die besten Zimmerpreise können HIER garantiert gebucht werden!

Sonderangebote

AKTUÁLIS HÍREK

Kedves vendégeink! Romantikus napokra invitáljuk Önöket! A Új szobatípusunk a "Sissi" Superior! A szoba különlegessége a kétszemélyes pezsgőfürdő, a különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy és szobakellékek, az asztalba süllyeszthető síkképernyős televízió, melyek tökéletes környezetet biztosítanak a kényeztetésre, kényelemre vágyó vendégeinknek.


https://erzsebethotelheviz.hu/hevizi-to/
A Hévízi tó az a hely, ami nem csak nyáron, de télen is képes egyszerre látványos és programokban gazdag hely lenni. Ezért teljesen mindegy, hogy az évnek melyik szakában látogatunk ide, mindig másfajta, de ugyanolyan tartalmas élményekkel fogunk gazdagodni! Télen a havas erdő által körülölelt Hévízi tó felett pára felleg képződik, ennek köszönhetően a tó vize nem hűl le teljesen. A látvány nem csupán páratlan, de a tó körül sétálva már a puszta légzéssel is sokat tehetünk az egészségünkért, mert a tó körüli levegő jót tesz a légutaknak! Télen ennek a jelenségnek köszönhetően a Hévízi tó tükre nem fagy be, ugyanúgy lehet benne fürdőzni, evezni, mint nyáron csak éppen sokkal varázslatosabb a hófödte természettel körülölelt, párától megült tóban ejtőzni. Miközben a testünk gyógyul, a lelkünk is megújul. Amennyiben Ön is szeretné megtapasztalni ezt az élményt, foglaljon szállást az Erzsébet Hotel Hévízbe! Látogassa meg a Hévízi tavat télen is, hogy megismerhesse egy másik arcát is!


Kapcsolódjon ki az őszi utószezonban hévízi hotelünkben!
>>Szezonális ajánlatok<<

Sokak számára nem adatik meg az, hogy nyári időszakban vehessék ki jól megérdemelt szabadságukat. Ám ezt az érintetteknek egy percig sem kell bánniuk, ugyanis az őszi utószezon számos előnyt tartogat a pihenni vágyóknak, többek között hévízi hotelünk vonzó őszi csomagajánlatait.

Vegyük szemügyre azokat az előnyöket, amik az őszi utószezonnal összefüggenek! Az első és legfontosabb, hogy a pihenni vágyókat valóban csend és nyugalom fogja várni, hiszen az emberek többsége egy hosszabb nyaralást követően nem utazik el ismét rövid időn belül. A nyugalom mellett az őszi programok is pozitívumoknak számítanak, ezekből pedig hévízi hotelünk közelében számos lehetőséget találhat.

Az őszi időszakban csodálatos látvánnyal ajándékozza meg az embereket a természet, amit vétek kihagyni a város gyógyvizének közelében, ráadásul a Hévízi-tó ilyenkor a legkellemesebb, így, ha bennünket választ, minden szempontból kényeztetést kaphat.

Vegye igénybe őszi csomagajánlatunkat, melynek keretein belül rendkívül vonzó árakon élvezheti az őszi nyugalmat hévízi hotelünkben! Ha felkeltettük érdeklődését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!


Szakadjon ki a szürke hétköznapokból: Tekintse meg téli napi akciós ajánlatunkat!
>>Check in & Chill out - Téli napi akciós ár<<

Nincs kétség afelől, hogy az őszi és téli időszakban sem csökken az utazási kedv az emberek részéről. Ilyenkor egy-egy időszakot illetően legalább olyan forgalmat tudhatnak magukénak a különböző hotelek, mint nyáron. Ez főként annak köszönhető, hogy az emberek többsége mindent megtesz annak érdekében, hogy az évszakokra jellemző rosszkedv ne vegye uralma alá őket. Ha Ön is ezt a tábort erősíti, azonban még nem találta meg az ideális csomagajánlatot, tekintse meg hévízi szállásunk Check In & Chill Out elnevezésű ajánlatát!

Hévízi szállásunk Check In & Chill Out csomagajánlata kifejezetten a téli időszakhoz igazodik, vagyis a komfortos szobák mellett olyan kényeztető szolgáltatásokkal várjuk a pihenni vágyókat, amikkel garantáltan feltöltődhetnek, és könnyedén felvehetik a harcot a lehangoltsággal. A Check In & Chill Out csomagnak köszönhetően olyan élményt kaphatnak a vendégek, ami átsegíti őket később a legzordabb és legegyhangúbb időszakokon is.

Adja át magát a pihenésnek, foglaljon szobát hévízi szállásunkon a Check In & Chill Out csomagajánlat keretein belül! A foglaláshoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

KÉPEK A SZÁLLODÁRÓL

Ha vannak saját készítésű felvételei és szeretné megosztani velünk, a KAPCSOLAT oldalon található email címre küldje el nekünk!
Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger