Előfoglalási akció a nyári főszezonra: ne maradjon le ajánlatunkról! – Erzsebet Hotel Hévíz

Előfoglalási akció a nyári főszezonra: ne maradjon le ajánlatunkról!

Ha a nyaralás szervezéséről van szó, évről évre egyre több ember már kora tavasszal elkezd ezzel foglalkozni, ugyanis sokan rájöttek arra, hogy ilyenkor lehet a legjobb ajánlatokkal találkozni. A korai szervezés mellett szól, hogy ebben az időszakban még rengeteg lehetőség közül lehet válogatni. Így el lehet kerülni, hogy az ember kényszerből olyan szálláshellyel kössön kompromisszumot, ami csak részben felel meg az igényeknek. Ha már Ön is a nyaralását szervezi, ajánljuk figyelmébe hotelünk előfoglalási akcióját a nyári főszezonra!

Előfoglalási akciónkat a nyári főszezonban nem érdemes kihagyni, ugyanis ezáltal rendkívül vonzó áron áron üdülhet Hévízen. A foglalási időszak 2020. március 31-ig tart, majd 30% előleget április 30-ig szükséges befizetnie. Az ajánlat keretein belül többek között kétágyas standard szobát vehet igénybe félpanziós ellátással, üdvözlő itallal várjuk és biztosítjuk a wellness részleg használatát is. A hévízi wellness nyáron különösen jól fog esni, hiszen a forróság igencsak megviseli a testet és lelket, azonban nálunk feltöltődhet, így sokkal könnyebben fogja venni a kánikulával járó akadályokat. Ezen kívül az ajánlattal egy alkalommal sétahajózhat is Keszthelyről. Előfoglalási akciónk a nyári főszezonra bárki számára elérhető, így, ha a családdal jönne, vagy ajándékozná az utat, erre is van lehetősége. A nálunk töltött időre évekkel később is szívesen fog visszaemlékezni. Csendes, nyugodt, barátságos környezetben várjuk vendégeinket, ahol a felnőttek és gyerekek egyaránt megtalálják az ideális kikapcsolódási lehetőséget. A hévízi nyár csodálatos élményekkel fogja megajándékozni!

Amennyiben Ön régóta szeretne Hévízen üdülni, itt a lehetőség, hogy kedvező feltételekkel pihenjen a városban: éljen a lehetőséggel, és foglalja le szobáját az előfoglalási akcióval a nyári főszezonra! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére! Siessen, üres szálláshelyeink már most folyamatosan fogyatkoznak!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger