Utazás előtt

Fontos információk

Szeretettel várjuk Önt és családját szállodánkban, Hévízen a Hotel Erzsébet***-ben. Szeretnénk utazásuk előtt, szállodánkkal kapcsolatos fontos információkat megosztani Önökkel. Bejelentkezés: 14:00 órától Kijelentkezés: 10:00 óráig Korai bejelentkezésre és késői távozásra van lehetőség, a szálloda foglaláltságától függően térítés ellenében (3000 vagy 5000 Ft), minden esetben kérnénk előre egyeztetni a szálloda recepciójával.


PARKOLÓ

A szálloda B épülete mögött található, sorompóval zárt területen és a mélygarázsban van lehetőség személygépkocsival parkolni. Parkoló: 900 Ft Mélygarázs: 1800 Ft


ÉTTEREM

A szálloda klimatizált étteremben a büfé és a’la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választéka várja a vendégeket. Nyitva tartás: Reggeli: 7:00-10:00 Ebéd: 12:00-14:00 Vacsora: 17:00-21:00


WIFI

Ingyenes wifi a szálloda teljes területén


A Lobby bár

A Lobby bár 7:00-22:00-ig várja vendégeit a hét minden napján.


Gyógyászat

A szálloda saját reumatólógus és belgyógyász szakorvossal rendelkezik, akik személyre szabottan tudják a vendégek részére kínálni gyógyászati kezeléseket. Gyógy és frissítő masszázsaink relaxáló, energetizáló és vitalizáló ereje kitűnően ellazítja, frissíti a testet és kényezteti a lelket. Az elektroterápiák mellett fénykezelések és klímaterápiák, valalmint oxigén terápiák is rendelkezésre állnak a szálloda vendégei részére.


Beauty

Szépüljön a Beauty részlegünkön. Személyre szabott kezeléseket nyújtunk a vendégek számára. Professzionális BABOR és IMAGE termékek és a legmodernebb kozmetikai eljárások és elektrokozmetikai gépek varázsolják újjá bőrét.


Wellness

Wellness services


Szauna

Nyitvatartás : 8:00-21:00 Bejelentkezés a recepción

Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds