Év végi TÉLI akciós ár – Erzsebet Hotel Hévíz

Év végi TÉLI akciós ár

2020.11.01. – 2021.01.31.

(Kivéve ünnepnapok és tematikus hétvégék)

Kedvezményes áraink tartalmazzák a szállást kétágyas standard szobákban félpanziós ellátással.
Svédasztalos reggeli, és 3 fogásos menüválasztásos főétkezés (ebéd vagy vacsora) választható.
Wellness részleg korlátlan használata: infra-, finn- szauna, gőz kabin használata.
Fürdőköpeny-törölköző biztosított, széf, ingyenes Wi-Fi használata.
10% kedvezmény a helyben igénybe vett gyógyászati és szépészeti kezelések áraiból és a 3 órás hévízi Tófürdő belépő árából.

Kétágyas szoba: 11.900 Ft / fő / éj+ IFA
Egyágyas szoba: 14.900 Ft / fő / éj+ IFA

2019.12.01. – 2020.01.31. között nincs egyágyas felár.
Kivéve: Karácsonyi Ünnepek / Téli Szünet: 2020.12.23.-12.29.
és Szilveszter / Újév: 2020.12.20-2021.01.04

 

A feltűntetett árakon felül fizetendő kötelező és egyéb felárak:
Idegenforgalmi adó: 530.- Ft / fő / éj
Parkolási díj:
Garázsban: 1.800.- Ft / éj
Udvarban: 900.- Ft / éj

Töltse az Adventi hétvégék egyikét hévízi hotelünkben!

Hosszú volt az év, és szívesen kikapcsolódna kicsit egyik kedvenc üdülőhelyén? Hévízi hotelünkben az adventi ünnepek ideje alatt is menedékre lelhet és kipihenheti azokat a fáradalmakat, amiket az év közbeni hajtás miatt kellett elszenvednie. Ön hogyan képzeli el a lazítást, amikor nem nyár van és az idő nem alkalmas a kiránduláshoz vagy a strandoláshoz? Legszívesebben ki sem mozdulna az idő nagy részében, inkább élvezné a kellemes hangulatot, a kedves kiszolgálást és amikor elege van a lustálkodásból, kipróbálná a wellnesst vagy tenne egy kis sétát a környéken? Hévízi hotelünkben mindezt maradéktalanul megtalálja.

Az év végi téli napi akciós áraink kifejezetten ebben az időszakban nyújtanak nagyszerű és kihagyhatatlan kedvezményeket azok számára, akik vágynak egy kis adventi kiruccanásra. Mit nyújtunk vendégeinknek hévízi hotelünkben, ha igénybe veszik az év végi téli napi akciós árakat valamelyik adventi hétvégén? Minden vendégünknek jár érkezéskor egy finom welcome drink, az itt tartózkodás alatt félpanziós ellátás, svédasztalos reggeli és választhatóan vacsora vagy ebéd három fogásos menüvel. Ezen kívül természetesen szállást nyújtunk a hévízi hotelünk egyik kétágyas, standard szobájában, puha, friss fürdőköpenyekkel és törölközőkkel, valamint korlátlan használatot élvezhetnek a wellness részlegünk minden szolgáltatására vonatkozóan.

Ne unatkozzon otthon az adventi hétvégéken, és ne hagyja, hogy felőröljék a mindennapi feladatok, hanem helyette szánjon egy kis időt önmagára is és látogasson el Hévízre! Az év végi tél napi akciós árak kedvező ajánlata lehetővé teszi, hogy jó áron üdüljön hévízi hotelünkben, akár nagyobb társasággal is. Novembertől január végéig bármelyik adventi hétvégén a vendégünk lehet!

Amennyiben vannak kérdései az akciónkkal, hévízi hotelünkkel kapcsolatban, egyszerűen választ kaphat, ha felkeresi kollégáinkat a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén! Ne feledje, egy kis kikapcsolódás Önnek is jár!

 

Év végi téli napi akciós árainkkal a leghidegebb időben is jól érezheti magát Hévízen!

November, december, január, ezek azok a hónapok, amikor könnyen leterít minket a téli depresszió, hiszen bőven benne járunk a zord télben. Kevesebb a napfény, miközben naponta fogcsikorgató hideggel, hóval, faggyal, szürkeséggel kell megküzdeni. Mindenkinek jár ilyenkor egy kis kikapcsolódás, hogy könnyebben át tudja vészelni a téli hétköznapokat.

Az év végi téli napi akciós árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ilyen időszakokban minél többen tudják igénybe venni hotelünk szolgáltatásait! Látogasson el hévízi hotelünkbe, és használja ki az év végi téli napi akciós árakkal járó előnyöket! Nem fogja megbánni, ha egy kicsit kimozdul és maga mögött hagyja a lassan vánszorgó téli napokat, hogy lecserélje őket egy rövid kikapcsolódásra az ország egyik legszebb vidékén, Hévízen!

Hévízi hotelünkben mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy menedékre találjon a hideg elől, a rossz kedve feloldódjon, és a hangulata derűsebbé váljon. Itt van mindjárt a gyönyörű táj, ami kis szerencsével hóborította képeslappá változik, nyugalmat és csendet, békés pihenőidőt biztosítva az erre járóknak. Ha szívesen relaxálna is, akkor hévízi hotelünk saját wellness részlegét korlátlanul igénybe veheti, amikor csak szeretné, ez is beletartozik az év végi téli napi akciós árakba. Próbálja ki akár az összes szolgáltatásunkat, és engedje el magát a szaunák valamelyikében, méregtelenítsen, relaxáljon, tegyen jót az egészségével is!

Az év végi téli napi akciós árakat már csak azért is érdemes kihasználni, mert ilyenkor több pénzt tud megtakarítani és a fennmaradó összeget másra is el tudja költeni. A hévízi hotelünkben megszálló vendégeknek 10% kedvezményt is biztosítunk a Tófürdő belépőjének árából, amit bizonyára Ön sem szeretne kihagyni! Miért is tenné, hiszen talán ez az időszak a legjobb arra, hogy az ember élvezze a gyógyvizet és részesüljön annak áldásos hatásaiból!

Amennyiben november és február között utazást tervez, vegye számításba városunkat és hévízi hotelünk kedvezményes ajánlatát is! Szeretettel várjuk Önt és családját, barátait a téli szezonban is! Hévízi hotelünkben színvonalas kiszolgálást és kellemes időtöltést kap főszezonon túl is! Az év végi téli napi akciós árak részleteivel kapcsolatban keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Az fentiekben feltüntetett áraink 5500.- Ft / fő/ éj értékű étkeztetési –szolgáltatást tartalmaznak.
Ellátás nélküli szállásigényére egyéni ajánlatot készítünk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Blog Attachments
Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger