Év végi TÉLI napi akciós ár – Erzsebet Hotel Hévíz

Év végi TÉLI napi akciós ár

2019.11.01. – 2020.01.31.

(Kivéve ünnepnapok és tematikus hétvégék)

Napi kedvezményes áraink tartalmazzák a szállást kétágyas standard szobákban félpanziós ellátással.
Svédasztalos reggeli, és 3 fogásos menüválasztásos főétkezés (ebéd vagy vacsora) választható.
Wellness részleg korlátlan használata: infra-, finn- szauna, gőz kabin használata.
Fürdőköpeny-törölköző biztosított, széf, ingyenes Wi-Fi használata.
10% kedvezmény a helyben igénybe vett gyógyászati és szépészeti kezelések áraiból és a 3 órás hévízi Tófürdő belépő árából.

Kétágyas szoba: 9.990 Ft / fő / éj+ IFA
Egyágyas szoba: 12.990 Ft / fő / éj+ IFA

2019.12.01. – 2020.01.31. között nincs egyágyas felár.
Karácsonyi Ünnepek / Téli Szünet: 2019.12.20.-12.29.
2019.12.30.-2020.01.02. Szilveszter / Újév

 

Egyéb fizetendő költségek érkezéskor a recepción:
Idegenforgalmi adó ( IFA) a helyszínen fizetendő: 515,-/fő/éj.
Parkolási díj: 1800,-/ autó/ éj mélygarázsban 900,-/autó/ éj udvari parkoló.

 

Év végi téli napi akciós árainkkal a leghidegebb időben is jól érezheti magát Hévízen!

November, december, január, ezek azok a hónapok, amikor könnyen leterít minket a téli depresszió, hiszen bőven benne járunk a zord télben. Kevesebb a napfény, miközben naponta fogcsikorgató hideggel, hóval, faggyal, szürkeséggel kell megküzdeni. Mindenkinek jár ilyenkor egy kis kikapcsolódás, hogy könnyebben át tudja vészelni a téli hétköznapokat.

Az év végi téli napi akciós árainkat úgy alakítottuk ki, hogy ilyen időszakokban minél többen tudják igénybe venni hotelünk szolgáltatásait! Látogasson el hévízi hotelünkbe, és használja ki az év végi téli napi akciós árakkal járó előnyöket! Nem fogja megbánni, ha egy kicsit kimozdul és maga mögött hagyja a lassan vánszorgó téli napokat, hogy lecserélje őket egy rövid kikapcsolódásra az ország egyik legszebb vidékén, Hévízen!

Hévízi hotelünkben mindent megtalál, amire szüksége van ahhoz, hogy menedékre találjon a hideg elől, a rossz kedve feloldódjon, és a hangulata derűsebbé váljon. Itt van mindjárt a gyönyörű táj, ami kis szerencsével hóborította képeslappá változik, nyugalmat és csendet, békés pihenőidőt biztosítva az erre járóknak. Ha szívesen relaxálna is, akkor hévízi hotelünk saját wellness részlegét korlátlanul igénybe veheti, amikor csak szeretné, ez is beletartozik az év végi téli napi akciós árakba. Próbálja ki akár az összes szolgáltatásunkat, és engedje el magát a szaunák valamelyikében, méregtelenítsen, relaxáljon, tegyen jót az egészségével is!

Az év végi téli napi akciós árakat már csak azért is érdemes kihasználni, mert ilyenkor több pénzt tud megtakarítani és a fennmaradó összeget másra is el tudja költeni. A hévízi hotelünkben megszálló vendégeknek 10% kedvezményt is biztosítunk a Tófürdő belépőjének árából, amit bizonyára Ön sem szeretne kihagyni! Miért is tenné, hiszen talán ez az időszak a legjobb arra, hogy az ember élvezze a gyógyvizet és részesüljön annak áldásos hatásaiból!

Amennyiben november és február között utazást tervez, vegye számításba városunkat és hévízi hotelünk kedvezményes ajánlatát is! Szeretettel várjuk Önt és családját, barátait a téli szezonban is! Hévízi hotelünkben színvonalas kiszolgálást és kellemes időtöltést kap főszezonon túl is! Az év végi téli napi akciós árak részleteivel kapcsolatban keressen fel minket a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

 

Az fentiekben feltüntetett áraink 5500.- Ft / fő/ éj értékű étkeztetési –szolgáltatást tartalmaznak.
Ellátás nélküli szállásigényére egyéni ajánlatot készítünk. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Blog Attachments
Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger