Gyógyászat – Szépségfarm – Terápiák – Kezelések

Hévízi Gyógyászatról általásosságban

Ha egy ásványvíz gyógyító hatású, gyógyvízzé lehet minősíteni. Ha hőmérséklete30° fok alatti, hideg gyógyvíznek, ellenkező esetben termálvíznek, vagy hévíznek nevezzük. Hazánk gyógyító hatású vizei világszerte elismertek, bár különlegességükkel, valódi értékükkel és gazdagságukkal talán még a magyarországi lakosok sincsenek tisztában.

GYÓGYÁSZAT

Kinek ajánlott és kinek nem a gyógyfürdő?


Hévízi hotelünk nemcsak külsőre megkapó, de wellness szolgáltatásaink is említésre méltók. Nyaranta rengetegen látogatnak a tóhoz, megtapasztalni a gyógyerejét és itt tölteni a nyári szabadságukat. Azonban ősszel is tartogat lehetőséget Hévíz! Hotelünkben az őszi időszakban is nagyszerű programok és kezelések várják a feltöltődni, gyógyulni vágyó vendégeket.

Wellness programunkban egyaránt szerepelnek a szépségápolást és az egészséget célzó kezelések. Széles kínálatot tudunk felmutatni különféle terápiákból, wellness és masszázs programokból. Ha hévízi hotelünkben száll meg, nemcsak a gyógyvízben mártózhat meg, hanem akár teljes körű kezelésre is feliratkozhat.Magas ásványi anyag tartalma mellett a víz hőfoka is segít, és ivókúraként alkalmazva a belső szervekre is jótékony hatást gyakorol. A Hévízi-tó kénes, radonos vize elsősorban fájdalomcsillapításra alkalmas, illetve segíti a belső elválasztású mirigyek működését, és az anyagcserét.

A felsorolt tünetek, betegségek esetén azonban nem javasolt sokat gyógyfürdőzni:

  • kezeletlen pajzsmirigy-túlműködés
  • szabálytalan, sűrű szívverés
  • kiterjedt felületes vénatágulás
  • kezelhetetlen magas vérnyomás
  • súlyos szívkoszorúér megbetegedés
  • gyulladt ízület
  • mély bőrsérülés
  • terhesség

Ha egy kis pihenésre és a gyógyvíz jótékony hatásait szeretné élvezni, akkor foglaljon szobát a Hotel Erzsébetben, ahol kellemes körülmények között töltheti a gyógyulásra szánt időt!

Kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal!


Őszi gyógyászat

Hévízi hotelünkben a nyár végével sem áll meg az élet!

Hévíz nem véletlenül tartozik a messze földön híres üdülőhelyek közé. Mindenki ismeri a tó csodás gyógyerejét, a terület kivételes természeti adottságait, amire egy máig töretlen népszerűséggel működő, híres gyógyfürdő épült.

A hévízi hotelünk ennek a gyógyfürdőnek a közvetlen közelében fekszik, szálláshelyünk ugyanis a bejárat mellett épült. A hévízi hotel a klasszikus elegancia élő példája, azoknak a vendégeknek ajánljuk, akik a tradicionális stílusú szálláshelyeket preferálják. Jöjjön, és pihenjen nálunk, közben élvezze az udvarias kiszolgálást, a vendégszerető hangulatot, a gyönyörű és stílusos szobák kényelmét!

Hévízi hotelünk nemcsak külsőre megkapó, de wellness szolgáltatásaink is említésre méltók. Nyaranta rengetegen látogatnak a tóhoz, megtapasztalni a gyógyerejét és itt tölteni a nyári szabadságukat. Azonban ősszel is tartogat lehetőséget Hévíz! Hotelünkben az őszi időszakban is nagyszerű programok és kezelések várják a feltöltődni, gyógyulni vágyó vendégeket.

Wellness programunkban egyaránt szerepelnek a szépségápolást és az egészséget célzó kezelések. Széles kínálatot tudunk felmutatni különféle terápiákból, wellness és masszázs programokból. Ha hévízi hotelünkben száll meg, nemcsak a gyógyvízben mártózhat meg, hanem akár teljes körű kezelésre is feliratkozhat.Mit ajánl Önnek a Hotel Erzsébet Hévíz? Egy kellemes masszázs mindenkinek jól jön, aki sok ülőmunkát végez, stresszes hétköznapokkal kell megküzdenie vagy nyak-, váll-, hátfájdalmak keserítik meg a napjait. Klasszikus masszázs és keleti gyógymasszázs egyaránt szerepel a szolgáltatásaink listáján.

A különlegesebb kezeléseket is szívesen kipróbálná? Hadd ajánljuk figyelmébe hévízi hotelünkben a különféle elektroterápiákat, a hydroterápiát, de szerepel még a lehetőségek között fénykezelés, illetve klíma és oxigén terápia is, de akár egész napos wellness programon is részt vehet!


Keresse fel hévízi hotelünket a megadott elérhetőségeink egyikén, és töltse nálunk az időt a wellness jegyében!