Rudolf Segélyegyesület


Vasúti Alkalmazottak Rudolf Segélyegyesülete

Az 1875. évi alapítástól napjainkig Egyesületünkben több szervezeti átalakítás történt. Különösen 1989. évtől, amikor a jogszabályban, illetve a piaci viszonyokban bekövetkezett változások késztettek bennünket arra, hogy folyamatosan fejlesszük segélyezési rendszerünket, illetve szolgáltatásainkat.

Tagtársaink segély-, illetve szolgáltatás iránti igényei az Alapszabály szellemében, valamint a belső szabályzatokban foglaltak szerint, változatlanul körültekintő, szakszerű és humánus ügyintézéssel kerülnek kielégítésre.


A mai kor igényeinek megfelelő

Színvonalas szolgáltatások

További erőfeszítésekre, új lehetőségek kimunkálására ösztönöz bennünket, hogy Tagságunk részére a mai kor igényeinek megfelelő színvonalas szolgáltatásokat biztosíthassuk.

Ennek tükrében valósítottuk meg például a hajdúszoboszlói szállodánkban a gyógyvizes medencéket és az ehhez kapcsolódó gyógyterápiás részleget, ahol többek között a Társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések is igényelhetőek.


Tekintettel a Tagság valamennyi korosztálya nehéz anyagi- és szociális körülményeire, jelentősen mértékben megnövekedett a segélyek iránti igény is. Mindezek teszik szükségessé a szolgáltatásaink alapját képező tagdíjak időszakonkénti emelését, és ezzel összhangban a kifizetendő segélyek összegeinek növelését.

Az évenkénti emelés helyett azonban az Egyesület Választmánya közel 15 évvel ezelőtt úgy döntött, hogy a tagdíjak legfeljebb 2 évenként emelhetők. Ennek megfelelően az utolsó 2016. évi tagdíjemelést követően a következő időpont: 2018. év január hó 01 napjától lép életbe. Bízunk abban, hogy a fentiek figyelembevételével Tagjaink megértik a tagdíjemelés szükségességét.

Reméljük, hogy segélyezési és színvonalas üdültetési szolgáltatásaink meggyőzik Tagjainkat arról, hogy továbbra is érdemes kitartani Egyesületünk mellett.

A jövőben is törekszünk arra
– mind az Egyesület Központjában, mind a Szállodáiban, Panziójában és Apartmanjaiban -,
hogy feladatainkat úgy végezzük, hogy azok Tagjaink érdekeit szolgálják.


További részletek egyesületünk weboldalán

Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds