Hévíz környéki látnivalók: a csodálatos természet – Erzsebet Hotel Hévíz

Hévíz környéki látnivalók: a csodálatos természet

Hévíz hazánk egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. A legtöbben a világhírű, gyógyvízzel rendelkező tó miatt látogatnak ide, ám korántsem ez az egyetlen vonzerő. Az Erzsébet Hotel a tóhoz közel helyezkedik el, és szállodánkból könnyen elérhetőek más Hévíz környéki látnivalók is, amelyeket nem érdemes kihagyni.

Hévíz környéki látnivalók között fontos szerep jut a Balaton-felvidéki Nemzeti Park látogatóhelyeinek. Csodás élményben lehet része a vendégeknek a Bakony Csillagdában, a tihanyi Levendula-házban, a Tapolcai-tavasbarlangban, a Balatonmagyaródon található Bivalyrezervátumban, de érdemes meglátogatni a Lóczy-barlangot és a zalaszántói Kotsy-vizimalmot is. Kihagyhatatlan ezen kívül a Csodabogyós-barlang és az Afrika Múzeum Balatonedericsen. A Hévíz környéki látnivalók kapcsán meg kell említeni a Kis-Balaton Látogatóközpontot, de az arra járóknak érdemes ellátogatniuk a Kányavári-szigetre is. A balatongyöröki Szépkilátó, a Keszthelyen található Balatoni Múzeum állandó kiállítása is nagyon érdekes, és a Hévíz környéki látnivalók között teljesen egyedülálló a Szent György-hegyi bazaltorgonák látványa. Gyenesdiás is bővelkedik izgalmas programlehetőségekben, hiszen itt található a Természet Háza, valamint a Festetics Imre Állatpark is.

Hévíz környéki látnivalók felsorolása már így is hosszú, de még mindig nem teljes! Annak, aki szereti kirándulni, aktívan kikapcsolódni, ajánljuk a számos túraútvonalat a Keszthelyi-hegységben, amik kilátókban is bővelkednek. Ezekből festői táj terül a kirándulók szeme elé, ezért nem szabad kihagyni a felkeresésüket. A természeti látnivalókon túl Hévíz számtalan kulturális programmal is büszkélkedhet és a környéken sok szép város is található.

Ha felkeltettük érdeklődését, és úgy döntött, hogy idén az egyik legnépszerűbb fürdővárosunkat és környékét fedezi fel, foglalja le szállását az Erzsébet Hotelben! Kényelmes jól felszerelt szobákkal várjuk Önt, ahol kipihenheti a felfedezéssel járó fáradalmakat. A Hévíz környéki látnivalók között minden korosztály megtalálja a számára ideálisakat, és mi is nagy szeretettel várjuk az egész családot! Ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger