Hévízi nyaralás kedvező ajánlat keretein belül? Főszezoni ajánlatunkkal lehetséges! – Erzsebet Hotel Hévíz

Hévízi nyaralás kedvező ajánlat keretein belül? Főszezoni ajánlatunkkal lehetséges!

>>Főszezon nyári napi ár<<

Hévíz az egyik legnépszerűbb és legvonzóbb üdülőhelynek számít a nyári időszakban is, hiszen a fürdőváros minden olyan igénynek megfelel, ami manapság felmerül a nyaralók részéről az ideális üdülőhely kapcsán. Természetes, hogy az emberek e téren is azokat a szállásajánlatokat keresik, amelyekkel kedvező feltételek keretein belül pihenhetik ki a hétköznapi fáradalmakat és töltődhetnek fel új élményekkel. Ha Ön is a fürdővárosban szeretne nyaralni, és ehhez vonzó csomagajánlatot keres, ismerkedjen meg hévízi hotelünk főszezoni ajánlatával!

Hévízi hotelünk tisztában van a nyaralók igényeivel, ezért olyan főszezoni ajánlatot biztosítunk számukra, amit igazán kedvező szolgáltatásokat tartamaz. A csomagajánlatban többek között a wellness részleg korlátlan használata szerepel, emellett a svédasztalos reggeliről sem feledkezünk meg, továbbá 10% kedvezményt biztosítunk a háromórás hévízi Tófürdő belépő árából. Mindebből arra lehet következtetni, hogy ha hévízi szállásunk mellett dönt, rendkívül kedvező feltételekkel nyaralhat a fürdővárosban, ezt a lehetőséget pedig nem szabad kihagyni!

Éljen Ön is hévízi hotelünk főszezoni ajánlatával, foglalja le szállását még ma, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger