Hévízi szállodánkba is beköltözött a szerelem: Romantikus csomag a Valentin nap jegyében – Erzsebet Hotel Hévíz

Hévízi szállodánkba is beköltözött a szerelem: Romantikus csomag a Valentin nap jegyében

A február nemcsak a farsangi trombitáktól hangos, hanem a szerelemmel telt szívdobbanások is felpezsdítik a télnek az utolsó hónapját. A február a szerelmesek hónapja, 14-én minden szerelmes pár kéz a kézben, egymást ölelve tudja kimutatni a másik felé a gyengéd érzelmeit. Vacsora, csokoládé, virág vagy ékszer? Mit szólna egy meghitt és romantikus hétvégéhez csak édes kettesben? A szerelmesek számára a legnagyobb ajándék az, ha kettesben lehetnek és egymás társaságában tölthetnek el minőségi időt. Ennek tudatában alkottuk meg hévízi szállodánk nagy sikerű tematikus csomagját a Valentin nap jegyében!

Miért érdemes hévízi szállodánkban töltenie kedvesével a Valentin napot? Mindenről gondoskodtunk és olyan romantikus csomagot állítottunk össze, ami a legjobb feltételeket teremti meg ahhoz, hogy felhőtlen napokat töltsenek el kettesben. Hévízi szállodánkban a Sissi Superior Room várja a szerelmeseket. Ez a szoba a hévízi szállodánk büszkesége és tökéletes választás a szerelmesek számára. A szobában ugyanis romantikus, baldachinos ágy csábít pihenésre és saját pezsgőfürdő is van két személyre. Merüljön el kedvesével a kellemes pezsgésben, kortyolja az ajándékba kapott üdvözlő pezsgőt vagy bort, és ne törődjön semmi mással! Éljék meg a pillanatot együtt, töltsék a Valentin napot úgy, ahogyan mindig is szerették volna, a világtól távol és egymásra koncentrálva! Ha mégis vágynak egy kis társaságra, bármikor igénybe vehetik hévízi szállodánk wellness részlegének szolgáltatásait vagy tehetnek egy frissítő, romantikus sétát a természetben, naplementét nézve, mókusokat számolva és kézen fogva, andalogva.

Hévízi szállodánk romantikus Valentin napi csomagja a tökéletes ajándék a kedvesnek! Töltsék meghitt nyugalomban a szerelmesek napját Hévízen, és foglaljanak szabad időpontot, mert lehet, hogy már nem jut hely a Sissi Superior Szobában! Ha mégis így járnának, ne aggódjanak, romantikus csomagajánlatunk egész évben igénybe vehető, januártól decemberig! Minden kérdésre válaszolnak kollégáink a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger