Látnivalók Hévíz környékén: mit érdemes megtekinteni, ha hotelünkben foglal szállást? – Erzsebet Hotel Hévíz

Látnivalók Hévíz környékén: mit érdemes megtekinteni, ha hotelünkben foglal szállást?

Vendégeink többsége a pihenés mellett szívesen választanák az aktív kikapcsolódást is hotelünkön kívül, azonban közülük egyesek nem igazán tudják, hogy mit is érdemes megnézni a városban és a környékén. Ha Ön is tervezi a szállásfoglalást hotelünkben, és szeretne előzetesen tájékozódni a látnivalókról, most itt a lehetőség, hogy információt szerezzen ezzel kapcsolatban!

Hévíz környéke rendkívül gazdag a kirándulóhelyekben, amik nem mindennapi élménnyel és látvánnyal ajándékozzák meg az embereket. Többek között a térségben található a legcsodálatosabb balatoni panoráma, és hazánk egyik lenyűgöző barokk főúri kastélya is. Ezen kívül több vár, várrom és kastély is fellelhető a térségben, így, ha rajong a történelemért, ne hagyja ki ezeket a látnivalókat! Nagyon sok túraútvonal és kerékpáros hely várja a kirándulókat, sokféle izgalmas látnivalóval és természeti kinccsel is lehet találkozni az út során. Ez kiváló közös családi programlehetőség, vagy akár a barátokkal is szervezhetnek túrákat. Bármelyik esetről is legyen szó, ezen a környéken garantáltan nem fognak unatkozni a résztvevők. Sokan nem is gondolnák, hogy Hévízen a különböző kulturális programokon kívül a gasztronómia terén is pluszt kaphatnak a várostól. Az éttermek igazi különlegességekkel és a térség jellegzetes ételeivel várják az üdülőket. A borok kedvelőinek pedig kifejezetten ajánljuk Badacsonyt, ahol számtalan pincészet várja az érdeklődőket. Itt találkozhatnak a szezon újdonságaival és a klasszikus kedvencekkel is. Badacsonyban mindenki rálelhet a kedvenc italára.

Hévíz városában és a környékén mindenki megtalálhatja azokat a látnivalókat, érdekességeket, amik megfelelnek az érdeklődésének, hobbijainak. Az aktív kikapcsolódás után kifejezetten felüdülés lesz megpihennie szállodánkban. Az újranyitás után várjuk szeretettel vendégeinket! Nálunk biztonságban érezheti magát Ön és az egész család. Amennyiben szeretne bővebb információkat megtudni a nyitásról vagy kérdései lennének a látnivalókról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger