Látnivalók Hévízen és környékén: a kirándulások után pihenjen hotelünkben! – Erzsebet Hotel Hévíz

Látnivalók Hévízen és környékén: a kirándulások után pihenjen hotelünkben!

Vitathatatlan, hogy hazánk rendkívül gazdag a történelmi kincsekben. Számos kastély, várrom, múzeum található a városokban, és vonzáskörzetükben, amiken keresztül a látogatók egy igazi időutazáson vehetnek részt. Izgalmas és szép látnivalókban Hévíz és környéke is bővelkedik, semmiképp sem érdemes kihagyni ezt a részt sem egy nagyobb hazai kirándulás során. Sokan szeretnék ezeket az utazásokat több naposra tervezni azért, hogy mindenre maradjon kellő idő, és ne kapkodással, idegeskedéssel töltsék az üdülésüket. Amennyiben Ön is szeretné megismerni közelebbről a figyelemfelkeltő látnivalókat Hévízen és a környékén, és szállást keres a több napos kiránduláshoz, válassza hotelünket a pihenéshez!

Hotelünk minden szempontból tökéletes választás lesz a történelmi kincsek felfedezéséhez. Nálunk barátságos, családias környezetben pihenheti ki a kirándulásokat. Szállodánk központi helyen található, tőlünk nagyon könnyen eljuthat a különböző látnivalókhoz Hévízen és a környéken. És, hogy miket érdemes megtekintenie? Az egyik legnépszerűbb látnivaló Hévíz környékén egyértelműen a Festetics kastély. A múzeumi részén állandó és időszakos kiállításokat is megtekinthet. Már maga a kastély környezete is lenyűgöző, érdemes körbejárni ezt a területet is, hiszen felejthetetlen élményekkel távozhat. A Szigligeti vár szintén a közelben található, amit ugyancsak senkinek sem kell bemutatni. A hely egész évben várja a látogatókat, így, ha ősszel kirándulna, bátran tervezhet a Szigligeti várral. Csodálatos látnivaló Hévíz környékén még a Sümegi vár és Rezi vár. Ezeknek a helyeknek egyedülálló hangulatuk van, ami még a fiatalabb korosztályt is lenyűgözi, családi kirándulások kihagyhatatlan helyszínei. Ha már a környéken jár, tekintse meg a Csillagvárat és Csobánc várát is.

Merüljön el a történelemben, ismerkedj meg hazánk értékeivel, és tekintse meg az említett látnivalókat Hévíz környékén! Garantáljuk, hogy felejthetetlen kalandokban lesz része. Ha szeretne szállást foglalni hotelünkbe, vagy kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger