Nyugdíjas csomagunknak köszönhetően bármikor pihenhet hévízi szállodánkban! – Erzsebet Hotel Hévíz

Nyugdíjas csomagunknak köszönhetően bármikor pihenhet hévízi szállodánkban!

Hévíz egész évben csodálatos helyszíne az aktív és a nyugodalmas kikapcsolódásnak egyaránt. Az évszakhoz kapcsolódó programok mellett ott vannak olyan, állandó programlehetőségek is, amiket hévízi szállodánkban élvezhetnek a vendégek. A szépkorúaknak már megvan az a kiváltsága, hogy bármikor utazhatnak, kötetlen időbeosztással rendelkeznek. Nem tartja őket vissza a munka, a kötelesség vagy a család, ha kedvük szottyan egy kis kirándulásra, elindulnak.

Hévíz és környéke olyan úticél, ami egy nyugdíjas számára tökéletes lehetőséget kínál a gyógyulásra, ejtőzésre, pihenésre, miközben új élményeket is szerez közben. Hévízi szállodánk nyugdíjas csomagja egész évben igénybe vehető. Csupán annyi a feltételünk, hogy a vendégek közül egy valaki rendelkezzen nyugdíjas igazolvánnyal, és a szobát vagy szobákat minimum három éjszakára foglalják le. Szálljanak meg hévízi szállodánkban tavasszal, nyáron, ősszel vagy akár télen, bármikor érkezhetnek. Érdemes elkerülni a nagy tömeget és a főszezonban tapasztalható nagy érdeklődést, ha egy mód van rá. A hévízi gyógyvíz csodás hatásainak kiélvezésére egy csendes hétköznap vagy a holt szezon éppen ideális, amikor a családok a hétköznapok feladataival vannak elfoglalva, a munkahely, iskola között ingázva számolják a napokat visszafelé a nyári vakációig.

hévízi szállodánk nyugdíjas csomagja kétágyas standard szobákat foglal magába, tiszta törölközővel és fürdőköpennyel, amit a wellness részlegünk használatakor tudnak viselni vendégeink. Ajándékkal is kedveskedünk vendégeinknek, ami délutáni kávé vagy tea fogyasztást jelenti, illetve 20 perces masszázst egy alkalommal. Wellness részlegünk bármikor a vendégek rendelkezésére áll, szaunával, gőzkabinnal. A gyógyfürdő hévízi szállodánk közvetlen közelében található, így bármikor kedvük támad megnézni  a tavat vagy a gyógyfürdőt kipróbálni, csak egy rövid séta, és már oda is értek.

Amennyiben nyugdíjas csomagunk felkeltette az érdeklődésüket, lépjenek kapcsolatba hévízi szállodánkkal, és tegyék meg foglalásukat! Mindenben a segítségükre vagyunk vendégeinknek a honlapunkon található elérhetőségeink egyikén!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger