Szálloda Hévízen – néhány fontos információ utazás előtt! – Erzsebet Hotel Hévíz

Szálloda Hévízen – néhány fontos információ utazás előtt!

Hévíz hazánk egyik legnépszerűbb úti célja. Sokan előszeretettel választják ezt a várost a pihenésük helyszínéül, hiszen itt nem csak egyszerűen lazítani lehet, hanem még gyógyulni is. Sajnos az utóbbi időszakban nagy változáson ment keresztül az életünk. Természetesen első a biztonság és az egészség védelme, ennek ellenére szállodánk Hévízen mindent igyekszik megtenni a vendégek kényelméért.

Szállodánkban Hévízen a bejelentkezés 14 órától, a távozás pedig 10 óráig lehetséges, de előzetes egyeztetés után a foglaltságtól függően van lehetőség korai bejelentkezésre és késői távozásra. Ennek díja 3000 vagy 5000 Ft. Parkolásra sorompóval zárt területen és mélygarázsban van lehetőség, a parkoló 900 Ft, a mélygarázs pedig 1800 Ft-ba kerül. Szállodánk Hévízen klimatizált étteremmel, büfével várja a vendégeket, ahol a’la carte főétkezés keretében magyaros és nemzetközi ételek széles választékát kínáljuk. A reggeli időszaka 7 órától 10-ig tart, az ebédé déltől 14 óráig, a vacsoráé pedig 17 és 21 óra között. A Lobby bár minden nap reggel 7-től este 10-ig várja a vendégeket. Szállodánk Hévízen saját reumatológust és belgyógyász szakorvost foglalkoztat, akik vendégeink részére személyre szabottan tudnak gyógyászati kezeléseket ajánlani. Elérhetőek gyógy- és frissítő masszázsok, elektroterápiák, fénykezelések, klímaterápiák, valamint oxigén terápiák is. A Beauty részlegünkön a professzionális BABOR és IMAGE termékek és a legmodernebb kozmetikai eljárások és elektrokozmetikai gépek várják Önt.

Sajnos a járványhelyzetre való tekintettel, a saját és vendégeink egészségének megóvása érdekében a wellness részleg jelenleg nem üzemel hévízi szállodánkban. Szaunázni van lehetőség, a recepción való bejelentkezés alapján 8 és 21 óra között.

Amennyiben az ideális pihenési lehetőséget keresi, jó helyen jár! Foglaljon szobát szállodánkban Hévízen, nálunk garantált a nyugodt, gondtalan lazítás, amikor elfeledheti a hétköznapi problémákat! Ha kérdése van, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger