SZÉP kártyával Hévízen? Foglaljon szállást az Erzsébet Hotelben! – Erzsebet Hotel Hévíz

SZÉP kártyával Hévízen? Foglaljon szállást az Erzsébet Hotelben!

Ahány ember, annyiféle igény merülhet fel egy szálláshely foglalásával kapcsolatban. Egyeseknek például fontos, hogy az adott helyen lehessen fizetni SZÉP kártyával, hiszen ezzel a lehetőséggel úgy üdülhetnek, hogy nekik ez szinte semmibe sem kerül. Szerencsére sok helyen van erre lehetőség, így az embereknek van miből válogatniuk. Amennyiben ez a szempont Önnek is fontos, használjon SZÉP kártyát Hévízen!

Mivel tisztában vagyunk az igényekkel, fontosnak tartottuk, hogy vendégeink hotelünkben Hévízen SZÉP kártyával is üdülhessenek. A kártyával nagyon egyszerűen és kényelmesen intézheti a foglalást: azonnal jelzi a rendszer a szoba megrendelését az Ön által kijelölt időszakra, és a legjobb, hogy a foglalás díját már ezen keresztül rövid időn belül tudja rendezni. Az Erzsébet Hotel Hévíz több vonzó csomagajánlatot is biztosít az érdeklődők számára, így nálunk valóban megéri beváltania a kártyáját. Igényes, minőségi szálláson pihenhet meg, barátságos, csendes környezet jellemző szálláshelyünkre, és amiért legfőképp érdemes bennünket választania, az az, hogy SZÉP kártyával wellness részlegünk is elérhető. Ha régóta ábrándozott arról, hogy kipróbálná a szaunázást vagy gőzkabinban szeretne feltöltődni, nálunk erre is lesz lehetősége, plusz kiadások nélkül. Hévízen a wellness kikapcsolódás biztosan jó hatással lesz a fizikai és mentális állapotára, ennek köszönhetően hazatérése után sokkal könnyebben fogja venni az akadályokat. Hévízen SZÉP kártyával a családnak lehetősége van valóban kedvező áron üdülni, ez pedig sokaknak óriási könnyebbséget jelent.

Nyaraljon Ön is SZÉP kártyával Hévízen, vagy váltsa be már most a kártyán található összeget hotelünkben! Színvonalas, vendégközpontú szolgáltatással, kifogástalan körülményekkel várjuk a pihenni vágyókat. Tekintse meg ajánlatainkat, és válassza ki az Önnek legszimpatikusabbat! Ha bővebb információkra lenne szüksége a csomagokról, a foglalással kapcsolatban kérdezne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger