Szezonális ajánlatokkal várjuk! – Erzsebet Hotel Hévíz

Szezonális ajánlatokkal várjuk!

Már a nyár derekán járunk; a legtöbb ember szervezi a nyaralását, kikapcsolódását. Ilyenkor mindenki igyekszik legalább néhány napot a pihenésre, feltöltődésre szánni, ami jót tesz testnek és léleknek egyaránt. Egy kis nyaralás után sokkal kisimultabb, türelmesebb az ember, és jobban megy a munka is. Ön még nem kezdte el szervezni az idei kiruccanást? Akkor sincsen semmi veszve, hévízi hotelünk szezonális ajánlatokkal várja vendégeit.

Hévízi hotelünk mindig igyekszik épp aktuális csomagokkal kedveskedni a vendégeknek. Nálunk kedvező áron foglalhat a főszezonban is, de ha az utószezoni pihenést részesíti előnyben, érdemes igénybe vennie az indián nyár nevű csomagunkat. Hévízi hotelünkbe ráadásul közvetlenül az oldalról, online foglalhatja le szállását, így a szervezés igazán kényelmes és gyors, hiszen ki sem kell mozdulnia otthonról! Rendszerünknek köszönhetően valós időben láthatja, hogy mikor van esetleg teltház, és mikor vannak szabadon foglalható időpontok. Ha már tudja, hogy melyik időszakban szeretne hévízi hotelünkbe látogatni, akkor érdemes mihamarabb foglalnia, hogy biztosan legyen még szabad helyünk. Ráadásul, amennyiben online foglal, 10-20%-os kedvezményre lesz jogosult. Nem csak a szálláshoz juthat akciós áron, hanem ebben az esetben a tóbelépő is olcsóbb lesz.

Hévízi hotelünkben a szezonális ajánlatok mindig tartalmazzák a kétágyas szobán felül a svédasztalos reggelit, valamint egy háromfogásos, menüválasztásos főétkezést is. Természetesen nem kell külön díjat fizetni a wellness részleg használatáért sem: az infra-, finn- szauna, gőzkabin minden vendégünknek rendelkezésére áll. A szobákban fürdőköpeny, törölköző és széf is biztosított.

Idén szeretne kedvezményes áron nyaralni valahol? Igazi pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, ahol valóban feltöltődhet? Válassza hévízi hotelünk szezonális ajánlatait! A részletekért forduljon hozzánk bizalommal, illetve foglalja le szállását online, akciós áron! Szeretettel várjuk vendégeinket!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger