Tavasz Hévízen: fedezze fel a környéket! – Erzsebet Hotel Hévíz

Tavasz Hévízen: fedezze fel a környéket!

A legtöbb ember alig várja a tavaszt, hogy ismét zavartalanul kirándulhasson és felfedezhessen különféle városokat hazánkban. A kérdés ilyenkor az, hogy hova érdemes ellátogatni, melyek azok a települések, ahol az ember nem unatkozhat, mert annyi látnivalót, nevezetességet találhat a helyen. Amennyiben Ön is feltette ezt a kérdést, mi  megválaszoljuk: Hévízet tavasszal semmiképp se hagyja ki!

Hévíz kiváló választás a tavaszi időszakban is, hiszen rengeteg látványosság, kirándulási lehetőség található a környéken, ráadásul hotelünkben kedvező feltételekkel foglalhat szállást. Tavaszi wellnesscsomagunk 2020.04.01. – 04.30 között érvényes, aminek igénybevételével napi kedvezményes áron szállhat meg hotelünkben. Az ajánlattal többek között wellnessrészlegünk korlátlan használatát biztosítjuk, ami egy tartalmas városnézés vagy kirándulás után kifejezetten jól fog esni a testnek és a léleknek egyaránt. Ha tavaszi wellnesscsomagunkat igénybe veszi, kedvezményes belépőt biztosítunk a hévízi tófürdőbe is. A fürdőzés szintén jót fog tenni Önnek, mert magnézium- és kalcium tartalmú hidrogénkarbonátos gyógyvízben mártózhat meg, ami pedig számos betegség kezelésében és az egészségmegőrzésben nyújt hatékony segítséget. Ha mozgásszervi betegségben szenved, semmiképp se hagyja ki a tófürdőt!

Amikor tavaszi wellnesscsomagunk igénybevételével pihen a városban, semmiképp se hagyja ki a tavat körülölelő véderdőt, ahol 200 éves platánokkal találkozhat. Ezen kívül bükkök, kőrisek, kínai ősfenyők, tölgyek és számos másféle fa látványában gyönyörködhet. Itt számos erdei kisállat is él, így még az élővilágot is megfigyelheti. Ha a természet mellett kíváncsi a város történetére is, ajánljuk figyelmébe a belvárosban található Hévíz Muzeális gyűjteményt. Itt is igazi érdekességeket láthat, amik szintén egyedülálló élményt nyújtanak.

Tavaszi wellness csomagunkat mindenképp vegye igénybe, hiszen kedvező feltételekkel foglalhat szobát! Ne hagyja ki a város és a környék értékeit sem! Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne szállást foglalni, vagy kérdései lennének tavaszi wellnesscsomagunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger