Tófürdő vagy fedett gyógymedence? Velünk nem kell választania! – Erzsebet Hotel Hévíz

Tófürdő vagy fedett gyógymedence? Velünk nem kell választania!

Hévíz egész évben az egyik legnépszerűbb úti cél hazánkban. Tökéletes választás annak, aki pihenni, lazítani szeretne, de annak is, aki kirándulásra vágyik és persze sokan szeretnék kihasználni a tó és a gyógyfürdők előnyeit is. Hévízi hotelünk ráadásul most egy visszautasíthatatlan ajánlattal áll a vendégek rendelkezésére, ugyanis szállóvendégeink térítésmentesen használhatják a Reumakórház fedett gyógymedencéit is.

Hévízi hotelünk közel helyezkedik el a Tófürdőhöz is, az itt található víznek köztudottan nagyon sok pozitív hatása van az egészségre. Azonban sokan vannak, akik a természetes vizeket nem annyira kedvelik, és inkább az épített, fedett medencés lehetőségeket részesítik előnyben. Hévízi hotelünk nekik is szeretne kedvezni, ezért a Reumakórházzal való megállapodásunknak köszönhetően szállóvendégeink használhatják az ottani fedett gyógymedencéket is. A medencében található víz összetétele azonos a Tófürdőével, viszont egész évben meleg, körülbelül 36-38 fokos. A medencében számos élményelem teszi izgalmasabbá a pihenést, talpmasszírozó, hátmasszírozó, jakuzzi és sodrófolyosó is található a területen. Hévízi hotelünk mindenképp ajánlja a Tófürdő és a fedett gyógymedencék kipróbálását is, hiszen mindkettő más élményt nyújt, más érzés a bennük való fürdőzés.

Hévízi hotelünk minden esetben arra törekszik, hogy vendégeink ki tudjanak kapcsolódni, kipihenhessék magukat és csak a lazításra kelljen törekedniük. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal várjuk őket, igény szerint akár teljes ellátást is tudunk biztosítani. Hévízi hotelünk teljes területén WIFI elérhetőség áll rendelkezésre, de szívesen látjuk vendégeinket a Lobby bárban, saját gyógyászati, beauty részlegünkön és a szaunában is, ami előzetes időpont egyeztetéssel vehető igénybe.

Ha kérdése merült fel, illetve többet szeretne megtudni hévízi hotelünk szolgáltatásairól, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, szívesen tájékoztatjuk a részletekről! Foglalja le szállását nálunk, és gyógyuljon, lazítson egyet még idén!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger