Töltődjön fel hévízi szállásunkon: vegye igénybe Téli pihenés elnevezésű csomagajánlatunkat! – Erzsebet Hotel Hévíz

Töltődjön fel hévízi szállásunkon: vegye igénybe Téli pihenés elnevezésű csomagajánlatunkat!

A téli időszak sokakat megvisel, főként a rendkívüli hideg és a korai sötétedés miatt. Ilyen körülmények között az emberek többségének nagyon nehéz helyt állni a munkában és az otthoni teendőkben egyaránt. Ahhoz, hogy kellő energia álljon rendelkezésre a feladatok elvégzéséhez, több időt kell fordítani a kikapcsolódásra, pihenésre. Sokan tisztában vannak ezzel, azonban, ha az ember otthonában teszi ezt, nagyon gyakran közbejön valami, ami megszakítja a tartalmas pihenést. Amennyiben Ön sem tud otthon a kikapcsolódásra kellő mennyiségű időt fordítani, azonban érzi, hogy szüksége lenne pár nap nyugalomra, válassza inkább szállásunkat Hévízen!

Szállásunkon Hévízen garantáltan semmi sem fogja megzavarni a pihenését, hiszen nálunk nem kell foglalkoznia a főzéssel, takarítással, csakis saját magával. Hévízi szállásunk nem csupán a komfortot biztosítja, hanem vonzó csomagajánlatokat is, amikkel akár kényeztető szolgáltatásokat is igénybe vehet hotelünkben. Téli pihenés csomagunkkal igazi tartalmas pihenésben lehet része. Ebben az esetben szállásunk Hévízen svédasztalos reggelit és háromfogásos főétkezést biztosít. Ezen kívül korlátlanul használhatja wellness részlegünket, ahol testileg és lelkileg is fel tud töltődni, így szállodánkból teljesen újjászületve távozhat. Egy alkalommal pedig háromórás hévízi Tófürdő belépőt biztosítunk. A Téli pihenés csomagunknak köszönhetően új, örömteli élményeket szerezhet, amikkel sokkal könnyebb lesz átvészelni ezt a komor, szürke időszakot. Hévízi szállásunkon végre kiszakadhat az egyhangú hétköznapokból, ez pedig már önmagában pozitív hatást gyakorol a közérzetére.

Töltődjön fel Ön is szállásunkon Hévízen, ehhez pedig vegye igénybe a Téli pihenés csomagajánlatunkat! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne az ajánlattal szobát foglalni, vagy bővebb információkra lenne szüksége szolgáltatásainkról, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken! Kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger