Töltse az őszi vagy a téli szünetet hévízi szállodánkban! – Erzsebet Hotel Hévíz

Töltse az őszi vagy a téli szünetet hévízi szállodánkban!

Ugyan még csak most kezdődött el az iskola, sok diák a szülőkkel együtt már alig várja az őszi és téli szünetet, ugyanis sokan közülük ezekre az időszakokra időzítik a közös családi pihenést. A feltöltődésre mindenképp szüksége van felnőttnek és gyermeknek egyaránt, hiszen később csak így tudják könnyedén venni az akadályokat az iskolában vagy a munkahelyen. Ha Önök is tervezik, hogy az őszi vagy téli szünetben elutazna a család pár napra, azonban nem tudják, hogy hol foglaljanak szállást, ajánljuk figyelmébe hotelünket Hévízen!

Szállodánk Hévízen az őszi és téli időszakban is vonzó ajánlatokkal, csomagokkal várja a vendégeket. Kifejezetten az őszi és téli szünetre is biztosítunk akciókat, amikről nem érdemes lemaradni, ugyanis így rendkívül kedvező áron üdülhetnek a városban. Az őszi szünetre vonatkozó akció egész októberben érvényes, a téli szünetre pedig egészen 2020. január végéig foglalható kedvezményesen szállás hévízi hotelünkben. Mivel sok család gyakran hosszabb ideig üdül, mint ameddig az iskolai szünet tart, fontosnak tartottuk, hogy ehhez alkalmazkodjunk, így nálunk több ideig is tartózkodhatnak az akció keretein belül.

Szállodánk Hévízen hétköznaponként a gyógykúrákat ajánlja, hétvégéken pedig legyen a wellnes pihenésé a főszerep! Nálunk több kényeztető szolgáltatás közül is válogathat, ezen kívül pedig a család étkeztetéséről is mi gondoskodunk, és ami a legjobb, hogy hotelünk kedvezményes belépőt biztosít a Tófürdőbe.

Válasszon bennünket az őszi vagy téli szünetben, lepje meg a családot egy hévizi pihenéssel! Garantáljuk, mindenki feltöltődve fog távozni hévízi hotelünkből, így később nem lesz nehéz leküzdeni az akadályokat az iskolában és a munkahelyeken. Amennyiben kérdései lennének a csomagajánlatokkal kapcsolatban vagy szállást szeretne foglalni hotelünkbe Hévízen az őszi és téli szünet időszakában, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

Telefon:0036 83 / 342-035
E-mail:reservation@erzsebethotelheviz.hu
Elérhetõségek
Facebook
Twitter
Tweet
Blogger