Köszöntjük a Hotel Erzsébet honlapján!

Élje át Hévíz, a gyógyító, egészségmegőrző ékszerdoboz kisváros varázsát!

Sissi Romantika

Romantikus napokra invitáljuk Önöket! A szoba különlegessége a kétszemélyes pezsgőfürdő, a különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy és szobakellékek...

Részletek itt>

Local Out – Aktív Pihenés Hévízen

2017. május 1-től- június 30-ig és 2017. szeptember 1-től – 2016. október 31-ig

Részletek itt>

Nyugdíjas ajánlat

Élvezze az életet 50 év felett is, hiszen a gondtalan évek csak azután kezdődnek! Hozza el párját, családját vagy barátait Hévízre, ahol AJÁNDÉK 20 perces gyógymasszázzsal is meglepjük Önöket.

Részletek itt>

GO Out – Aktív Pihenés, nyaralás

Foglalja már most le kedvezményes áron még a főszezonra a legjobb helyeket Hévízen Balaton-i Sétahajózással ( Keszthely) & fakultatív Múzeum látogatással

Részletek itt>

AKTUÁLIS HÍREKA Hévízi-tó megoldást nyújthat az Ön problémájára is, hiszen ez az értékes tavacska rendkívül gazdag ásványi anyagokban, melynek hatására az ide látogatók többsége gyógyult már meg különféle betegségekből. Ez a 4,5 hektáros területen elhelyezkedő tó az év minden napján szolgáltat a gyógyulni és kikapcsolódni vágyók számára pihenési és szórakozási lehetőségeket is.

A Hévízi-tó vize 7 forrásból vegyül össze, melyben egyesül a szénsav, kén, magnézium, kalcium, hidrogén-karbonát és a radon számos jótékony hatása. A tó vízében egyszerre megtalálhatóak gáznemű, illetve oldott anyagok is. Már a XVIII. században is számos vizsgálatot végeztek a kutatók a Hévízi-tó összetételét illetően, azonban csupán a század második felében mutattak pontos adatokat az eredmények.

A Hévízi-tóban található ásványi anyagok nem csupán a bőrön át jutnak szervezetünkbe, ezzel kifejtve jótékony hatásukat, hanem akár belélegzés útján is. Így ha a víz közvetlen közelében vagyunk, már az is jó hatással van szervezetünkre.

Látogasson el Ön is a Hévíz Hotel Erzsébetbe és tapasztalja meg a gyógyvíz által, az eredményes javulás élményét.

Kedves vendégeink! Romantikus napokra invitáljuk Önöket! A Új szobatípusunk a "Sissi" Superior! A szoba különlegessége a kétszemélyes pezsgőfürdő, a különleges intim hangulatot sugárzó baldachinos ágy és szobakellékek, az asztalba süllyeszthető síkképernyős televízió, melyek tökéletes környezetet biztosítanak a kényeztetésre, kényelemre vágyó vendégeinknek.
Szállodánk új szolgáltatásként minden szobájában elérhetővé tette ingyenesen Wifi hálózatát, hogy pihenésük alatt is el tudnák érni családjukat, üzleti partnerüket akár emailben, akár Skype hívással.
Alacsony ár, kényelemes utazás, komfortos járművek. (személyautó, mikrobusz, busz) A szolgáltatás csak előre meghatározott napra és időpontban foglalható, Bécs repülőtér – Hévíz – Bécs repülőtér közötti útvonalon! Részletek a szolgáltatások menüpont alatt!
Hévíz város Egregy és Hévízszentandrás egyesüléséből jött létre a múlt században, és nem is olyan régen kapott városi címet. Egregy már ez előtt is híres volt borkultúrájáról, szőlészeteiről és pincéiről, mint a balatonmelléki borok jeles képviselője.

Ha egyszerre szeretnénk gyógyulni és kulináris élményeket szerezni, akkor most, a szüret időszakában érdemes Hévízre látogatni, ugyanis az egregyi pincesor ilyenkor megelevenedik, és különleges boraival, valamint a hazai gasztronómia jeles képviselőivel várja az ide látogatókat. Itt persze a nemzetközi ízekbe is belekóstolhatunk, de a nélkül semmiképp se távozzunk, hogy a nagyobb pincék borait meg ne kóstoltuk volna. A minőségi is finom bor nagyban hozzájárul a tartós jó közérzethez, ami szerves része a pihenésnek és végül, de nem utolsó sorban a gyógyulásnak, persze csak mértékkel.

Hévíz pihentető és gyógyító hatásai nem merülnek ki a tó adta lehetőségekben! Látogasson el Ön is Hévízre, és válassza a Hotel Erzsébetet!

Egy hévízi szálloda esetében fontos mindig kihangsúlyozni, hogy miért is annyira híres a hévízi gyógyvíz, és miért éri meg évente többször is a városba látogatni.

Hévízi szállodánk esetében is igaz, hogy a gyógyvíz pozitív hatásai miatt számtalan betegségben szenvedő vendégünk tért már haza enyhülő panaszokkal, gyógyult állapotban.

Hévízi szállodánkban Ön is érzékelheti a gyógyvíz speciális összetételének köszönhető jótékony hatásokat, melyek a következő betegségek esetén a legintenzívebbek:

• A gyógyvízben való fürdés esetén hosszú távú javulás érhető el: reumás megbetegedések, csontritkulás, Bechterew-kór, gyulladásos ízületi betegségek, krónikus, perifériás idegrendszeri okokra visszavezethető mechanikai panaszok, ízületi operációk elő- és utókezelése és krónikus nőgyógyászati panaszok esetében.

• A hévízi szállodánkban fogyasztott gyógyvízzel folytatott ivókúra javallott terhesség, asztma, keringési zavar, fertőző betegség és szívelégtelenség esetén is! Fedezze fel Ön is a hévízi gyógyvíz jótékony hatásait, és látogasson el hévízi szállodánkba!

 • image
 • image
 • image
 • image
 • image
 • image

KÉPEK A SZÁLLODÁRÓL

Ha vannak saját készítésű felvételei és szeretné megosztani velünk, a KAPCSOLAT oldalon oldalon található email címre küldje el nekünk!

Vendégkönyv

 • Kellemes egy hetet töltöttünk el a szállodában. Most is mindennel elégedettek voltunk. A szoba tisztasága, az ételek, mind kifogástalan. A személyzet, a recepciósok, az éttermi kiszolgálók kedvesek, udvariasak, segítőkészek. A szállodának további sok vendéget, a személyzetnek jó egészséget, sok sikert kívánunk. Remélem jövőre is találkozunk!

  A. Györgyné
 • Öt napot töltöttünk szállodájukban, elismeréssel tudunk nyilatkozni szolgáltatásaikról. Nagyon családias hangulat uralkodik a szállodában. A személyzet kedves, udvarias, így a vendégek is nagyon barárságosak voltak egymáshoz. Köszönet mindenért. Reméljük a jövőben is meghirdetnek olyan kedvezményes csomagot, melyet szivesen igénybe vennénk. További sikeres, eredményes működést kivánunk.

  S. család
 • Engedjék meg, hogy ez úton is megköszönjük a szálloda dolgozóinak a szívélyes vendéglátást! Önökön keresztül, sok remek emberrel sikerült megismerkednünk!! Feleségem, és a magam nevében, további jó munkát kívánunk.

  P. család