AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg szeretteit, barátait

Gondoljon csak bele, mennyivel többet adhat valakinek, ha elviszi egy utazásra, mintha egy kötött pulóver vagy egy karóra kerülne a fa alá!
Mit szólna mondjuk Hévízhez?


Ajándékutalványok karácsonyi ajándékként: szerezzen élményeket hévízi hotelünkben!

Egyre nagyobb divat olyan ajándékot adni azoknak, akiket szeretünk, ami nem kézzelfogható, tárgyi dolog. Mi az, ami ezen kívül még ajándékszámba megy? Például az élmény! Gondoljon csak bele, mennyivel többet adhat valakinek, ha elviszi egy utazásra, mintha egy kötött pulóver vagy egy karóra kerülne a fa alá! Mit szólna mondjuk Hévízhez?

Az Erzsébet Hotel Hévíz ajándékutalványokat is kibocsát, amiket karácsonyi ajándékba lehet megvásárolni. Aki úgy dönt, hogy ilyen karácsonyi ajándékutalványt szeretne vásárolni hévízi hotelünkbe, annak lehetősége van akár több darabot is vásárolni belőle.

Hévízi hotelünkben szeretettel várjuk a karácsonyi ajándékutalvány birtokosait a jövő évben, 2023-ban! Hévízi hotelünk a vendégek számára tökéletes kikapcsolódást nyújt télen is, ugyanazon a megszokott színvonalon, mint az év többi részében, de ha később szeretnék felhasználni, arra is van lehetőség.

Aki ilyen ajándékot vásárol, az biztosan számíthat a nagy meglepetésre és örömre, hiszen egy borítéknyi élménnyel lesz gazdagabb a karácsonyi ajándékutalvány tulajdonosa. Hévízi hotelünkben nyugalmas percek, komfortos és otthonos környezet várja, ahol még kedvére wellnessezhet is, amikor csak szeretne. Nem érdemes kihagyni Hévíz látványosságait sem, hiszen megkapó látvány a szezonon kívül, csendes, havas békéjében pihenő környék is. Természetesen a híres-neves gyógyvíz szintén a kihagyhatatlan programok és élmények része, télen is jól esik a gyógyhatású vízben elmerülni és feltöltődni, testnek és léleknek egyaránt.

Hozza el párját, családját hévízi hotelünkbe és töltsenek el pár napot nálunk a feltöltődés és a kikapcsolódás jegyében! Igényelje hévízi hotelünkbe szóló karácsonyi ajándékutalványunkat, és készüljön élményekkel az ünnepekre! A honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén tud velünk kapcsolatba lépni, és tájékozódni hévízi hotelünk ünnepi ajánlatairól is!

Kérdezzen tőlünk bátran, és ajándékozzon kikapcsolódást!


Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds