Őszi gyógyászat, terápiák, kezelések

Hévízi hotelünkben szezon után is van oka megszállni vendégeinknek!

Hévíz azok közé az üdülőhelyek közé tartozik, ahol nem csupán nyáron pezseg az élet, hanem egész évben egymás kezébe adják a kilincset a vendégek. Ez nem is csoda, hiszen Hévíz gyógyfürdőjének gyógyereje közel és távol jól ismert és méltán híres.

NEM CSUPÁN NYÁRON

Egész évben Hévíz


A nyár kiváló alkalom arra, hogy az ember össze kösse a kellemest a hasznossal és nyaralni, pihenni, feltöltődni érkezzen a népszerű fürdőhelyre. Ilyenkor szinte minden szállás, köztük hévízi szállodánk, az Hotel Erzsébet Hévíz is teltházzal üzemel. Akik nem szívesen vesz részt abban, hogy a tumultusban nyaraljon, annak még mindig van választása, hiszen ősz idején is ellátogathat Hévízre. Hévízi hotelünk a nyarat követően is számos programot kínál a hotelben megszálló vendégeknek.

Ősszel a középpontba kerülnek a gyógyulást, feltöltődést, relaxálást vagy éppen szépülést célzó terápiák és kezelések. Természetesen maga a gyógyvíz, illetve a gyógyfürdő használata ajánlott mindenki számára, de ha egyéb módon is szeretné támogatni az egészségét, ajánljuk figyelmébe a hévízi hotelünk által nyújtott kezeléseket, illetve terápiákat.TERÁPIÁK

A modern technika vívmányaival

Ősszel, amikor az idő már borongós, a levegő hűvösebb és gyakran elered az eső, a városnézés, kirándulás és strandolás számára nem ideális az időjárás. Annál inkább érdemes időt szánni egy-egy egész napos terápia sorozat kipróbálására. Igazi wellness élményt nyújt egy ilyen csomag igénybevétele, masszázzsal, test és arcpakolással, pezsgőfürdővel kiegészítve.

Igény szerint ki lehet próbálni masszázst az ülőmunkában elfáradt test felfrissítésére vagy fogyasztókezelésre jelentkezni, ha valaki pár kilóval könnyebben, jobb közérzettel szeretné elhagyni a hotelt. Hévízi hotelünkben ezen kívül lehetőség van még a modern technika vívmányaival végzett kezelések kipróbálására. Az elektroterápiák mellett fénykezelések és klímaterápiák, valamint oxigén terápiák is szerepelnek a hévízi hotelünk szolgáltatásai között.


Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és foglaljon szobát őszi pihenéshez a hévízi hotelünkben!

Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds