Szépségfarm

Szépítő kényeztetés Hévízen!

A szépségápolás már az ókorban is virágzó kultúrának örvendett, hiszen nem csak a testünknek, a lelkünknek is felüdülés kicsit magunkkal foglalkozni. Önbizalmunk megnő, valamint a különböző kezelések akár hosszútávú megoldást is jelenthetnek bizonyos problémákra, például a sminktetoválás a mindennapos reggeli procedúra helyett.

SZÉPSÉGFARM

Sminktetoválás


A sminktetoválás egy ideiglenes tetoválás, amellyel elejét veszi az elkenődött, hanyag külsőt kölcsönző sminkeknek. Ráadásul időt takarít meg vele, hiszen a reggeli sminkelés, illetve annak esti lemosása helyett értékes perceket nyer.

Ráadásul bőrét is megkíméli az allergén termékektől és a dörzsöléstől, amely szempillavesztést és bőrpírt okozhat. Végre elfelejtheti a méregdrága és mégsem tökéletes hatású, vízhatlannak mondott sminktermékeket.HÉVÍZI ISZAPOT

A hajra és az arcra!

A hévízi iszap a maga nemében páratlan és egyedülálló a világon. Nem véletlenül kedvelt célpontja a gyógyulni, szépülni vágyó, akár messze földről érkező látogatóknak Hévíz és a hévízi hotelek.

A tó fenekén található iszap gazdag olyan ásványi anyagokban és szerves anyagokban, melyek kívül-belül jót tesznek szervezetünkkel. A hévízi iszap összetétele 20% rétláp tőzeg, 13,5% tőzeg szerves anyag, 4,5% ásványi anyag.

Hogyan szépülhetünk tőle? Arcpakolásként alkalmazva sikeresen javíthatunk bőrünk állapotán, hiszen az iszap szinte kiszívja a szennyeződéseket, feszesebbé, frissebbé varázsolja az arcbőrt, lassítja az öregedést, hidratál és táplál.

Előszeretettel alkalmazzák hajpakolásként is, mert hatóanyagai a fejbőrbe jutva sikeresen szabadítják meg azt a kellemetlen korpától, de a túlzott zsírosodást is megfékezik. A hévízi iszappal történő rendszeres kezelés hatására a haj újra élettel teli, egészséges lesz, ráadásul ez a hajhullást is csökkenti.


Látogasson el hévízi wellness-szállásunkra és tapasztalja meg a gyógyfürdő és a csodás hévízi iszap élményét!

Hévízi szállodánkban szívesen látjuk, amíg kipiheni a hétköznapok fáradalmait!


Kutyával érkezem

This will close in 0 seconds